Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mám chytré tělo

Mám chytré tělo

 

Klauďa- Dnešní program o chytrém těle se mi líbil. Nejvíce se mi líbil pan Zezula a jeho vtipný humor. Pan Zezula učil 23 let ve škole. Ve škole učil převážně fyziku. Tuto akci už pořádá přes dva roky. Jediné co si z této akce pamatuji bylo že všichni jsou úplně stejní, máme stejně dlouhé střeva (5 až 7 metrů), všichni jsme jenom hmota, nikdo není víc než ten druhý, máme skřítky v játrech, atd. Zaujalo mě že když se chceme usmát zapojujeme přitom 17 svalů, ale naopak když se chceme zamračit zapojujeme 43 svalů. Tuto akci bych ohodnotila 8/10.

 

Kikinka-Bylo to dobré. Líbilo se mi jak na nás pustili vanilku a BUBLINKY. Moc mě nebavilo jak na nás pustili mlhu. Pan byl sympatický...CHÁPEŠ TO?? Co jsem si zapamatovala?Eeeee..Naše střevo má 5-7 metrů a taky že jsme stejná hmota. Jako učitele fyziky bych ho teda nechtěla...Chápete to?? Hodnotím 7/10.

 

Adélka- Tento program se mi líbil. Nejvíce mě zaujala vůně vanilky.A nelíbil se mi příběh o Josefovi.O našem těle jsem se dozvěděla že máme hodně dlouhá střeva. Pana Zezulu bych možná chtěla jako učitele. Nejlepší hláška pana  Zezuli? CHÁPEŠ TO ???????????Hodnotím  8,5/10.