Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení filmu "Čarodějovy Hodiny"

Franta- ČARODĚJIVY HODINY je typ filmu fantasmagori, takže se mi hodně líbil. Nejvíc se mi líbil záporák Izard kterého Louis oživyl krvavím kouzlem takže to bylo něco pro mě. Hodnotím rozhodně 10/10.

 

Verča- Film se mi moc líbil, byl veselý i strašidelný.Nejvíce se mi líbila scéna když bojovali proti dýním.Dala bych mu 9/10.

 

Matěj- Film Čarodějovy hodiny se mi celkem líbil. Nejlepší scéna mi přišla jak Lewis chtěl vysednout ale hned vedle něho spal tlustý člověk, a musel přeskakovat sedačky jako nějaký profesionální parkourista a ke konci na něho spadly jeho zavazadla. Nejvíce se mi líbil jeho strýček Jonath. Ale nejméně se mi líbila postava zlého čaroděje Izard. Hodnotím 10/10.

 

Adélka- Film se mi docela líbil. Nejvíce se mi líbila postava  Louis. A nejlepší scéna byla když se Louího strýc proměnil v malé dítě .Film hodnotím 9,5/10

 

Kiki- Film byl zvláštní. Sci-fi ale přitom proložený vtipy. Ze začátku to vypadalo dost strašidelně ale potom mě to začalo čím dál tím víc zajímat. Nejlepší scénu jsem nenašla. všechno ty scény byly skvělé.A postavu? Asi hlavní hrdina Louis. hodnotím 9/10.

Jonáš-tenhle film je o klukovi  kterému umřeli rodiče,a musí bydlet u svého strýčka který je čaroděj a musí porazit Izarda. tenhle film je hodně dobrý  a doporučil bych ho všem co mají rádi drama a kouzla.Tomuto filmu bych dal 8,5 čarodějů z 10.